Snöskottningen på taket

Det finns ett företag som jag haft glädje av att vända mig till och det är ett företag som vanligtvis arbetar med sådant som har med plåt i Smedjebacken med omnejd att göra. Jag ska säga till er att utöver detta med plåt så kan de vara behjälpliga med snöskottning på tak, och det är denna tjänst jag har anlitat dem för. Ni vet ju att jag är mycket för mode och beauty och när jag var på en shoppingrunda ramlade jag och bröt benet och detta var i oktober förra året. Som ni då kan räkna ut kunde jag inte skotta snö på taket och eftersom första snön kom redan i november och det var ett omfattande snöfall i december som fick snön att ligga tungt på taket och att jag fortfarande var gipsad så var jag tvingad till att anlita hjälp, och valet föll då på Perlefelts Plåtslageri AB.  

Jag är tacksam till att jag kunde få denna hjälp och nu vill jag berätta om detta för er så att ni som eventuellt behöver hjälp med snöskottning eller plåt i Smedjebacken med omnejd vet att ni alltid kan vända er till dem. På företaget arbetar professionella plåtslagare som erbjuder tjänster inom plåtslageri såsom band- och skivtäckning, plåttak, snörasskydd, takstegar, skorstensbågar, fotrännor och en hel del annat. Det här företaget fick jag som rekommendation av en vän till min syrra som även hon vänt sig dit och berättade hur nöjd hon var med företaget och deras anställda, och detta är även någonting som jag är så då kände jag att det var ett inlägg om dem jag skulle skriva till er idag. Nu får ni ta hand om er i höstovädret, det ska i vilket fall jag göra!