Stenläggning på min uteplats

Hej och hallå alla mina härliga och fantastiska följare som jag har framförallt i Huddinge. Som läget är nu så kommer jag inte att skriva något mer inlägg om mode och beauty på ett tag för jag har faktiskt många andra saker som jag vill ta upp här i bloggen också, och idag ska jag berätta om ett företag som har hjälpt mig med stenläggning. Jag ville skaffa en uteplats i trädgården, en som skulle vara lättskött. Jag vände mig till ett företag som hjälpte mig med detta och de la vacker marksten på ungefär 15 kvadratmeter. Nu slipper jag klippa gräset just där och jag har ställt fram trädgårdsmöbler, detta har blivit en riktigt härlig plats att vara på i trädgården och jag känner mig så nöjd med uteplatsen och företaget som hjälpte till med denna stenläggning. 

Beläggningen är vacker och är mycket praktisk, vilket ger mig en möjlighet att göra något annat än att klippa gräset och underhålla gräsmattan där stenarna är istället. Så om du funderar på att lägga sten på din uteplats i år så låt mig råda dig att innan du vänder dig till något annat företag för att få hjälp med denna stenläggning, ring dessa killar först eftersom de hjälpte mig. En annan sak som kan vara bra att veta är att jag kontaktade tre olika firmor och det var den här firman som gav mig det bästa priset. De finns till för alla som vill få hjälp med stenläggning här i Huddinge med omnejd och jag kan aldrig tänka mig någonting annat utan att ni som väljer att vända er till dem kommer att bli lika nöjda och belåtna som jag. Det var några ord om det här med stenläggning och jag hoppas ni tyckte om att läsa det här inlägget, hejdå!