Vi har byggt om villan

Hejsan allihopa, det är roligt att vara tillbaka på bloggen med ett nytt inlägg. Denna gång ska det inte handla om mode, man kan skriva om annat emellanåt och det är exakt vad jag gör i dag. Vi älskar vår villa på Tyresö men den var inte bra innan med planlösningen. Vi ville inte flytta utan vi bestämde oss för att vända oss till en byggfirma för att få hjälp att bygga om villan och det blev precis som vi ville ha det. Jag och min man kan varmt rekommendera dem till er och jag länkar er till dem, klicka här så kommer ni till deras hemsida. 

Vi valde att vända oss till dem eftersom ett par vänner vänt sig till dem och de var väldigt nöjda. Ni har läst att det finns många företag inom branschen som inte är tillförlitliga. Man kan inte vara nog försiktig och en sak man kan göra för att minska risken att bli blåst är att kolla det här med referenser men det bästa är nog om man känner någon som kan rekommendera något företag. 

Vi tog hjälp av en arkitekt som ritade om villan så när det var dags för denna byggfirma att göra jobbet var det bara för dem att följa ritningarna. Det tog 6 veckor och under tiden var det ganska rörigt här hemma, men man fick ta det som det var, och som man säger så den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Vi är så nöjda och belåtna och vi ger dem 5 stjärnor i betyg. Det var allt vad jag skulle ta upp och jag hoppas att den här läsningen gav dig något, och som sagt var så tveka inte på att kontakta dem!

Jag hoppas ni alla mår bra, sköt om er!

Kramar från mig ??