Jag ska bli snickare

Hej, Linn här från Åkersberga! Har du inte varit på min blogg innan så önskar jag dig varmt välkommen! Jag trodde det var mode och kläder jag skulle jobba med men nu efter ett halvår i en klädbutik har jag tappat intresset. Jag har bestämt att jag ska bli snickare och det är inte så vanligt att tjejer blir det, men jag hoppas att det ska bli fler tjejer som vill bli snickare och att jag kan inspirera er.

Vad var det som fick mig att vilja bli detta? En killkompis tipsade mig om utbildningen och jag hittade den på en skola i Åkersberga. Min kompis berättade att den som jobbar som snickare får göra många olika grejer, bland annat möbelsnickeri, inredningssnickeri, fönstersnickerier och mycket annat. Det låter väldigt roligt och jag kommer snabbt att lära mig jobbet för jag har alltid varit bra att jobba med händerna. Jag hoppas att du är lika inspirerad som jag av snickarkarriären och skriver ner dina tankar nere i kommentarsfältet!

Du kan jobba i stort sett överallt och du kan bygga hus, garage, göra renoveringar, takbyten, you name it! Jag kan tycka att det blir roligt att jobba med snygga killar, men nu ska jag vara professionell i jobbet och inte stöta på någon vacker manlig snickare, men jag är singel, så varför inte????

Jag vill nog jobba i Åkersberga men om jag flyttar någon annanstans så kommer jag alltid att kunna få jobb. Det var roligt att få dela med mig av min kommande karriär till dig och allteftersom kommer jag lägga ut inlägg där jag kommer att berätta om hur det går under utbildningen. Kanske till och med att jag delar med mig av tips när det kommer till bygg och renovering.

Ha en riktigt fin dag, tack och hej, kramar Linn!