Vad är healing?

Idag ska jag inte skriva om mode som jag brukar, det ska istället bli ett inlägg om healing. Det är någonting som jag har fått och när ingenting annat hade hjälpt och healing gjorde det så kände jag att detta var så bra så att jag bara måste få dela med mig om detta till er. Här i Nyköping jobbar och sliter jag på dagarna och jag har fått problem med ryggvärk. Jag har testat alltifrån värktabletter till massage och visst har det väl hjälpt några dagar, sedan har värken kommit tillbaka, så jag bestämde att testa det. Döm av min förvåning när det hade så god effekt. Healing är omnämnt i Bibeln i gamla testamentet men även i nya testamentet. Vi vet ju att Jesus hade magiska händer och kunde med hjälp av handpåläggning bota sjuka människor. Healing har alltså funnits i 1000-tals år och det är en behandling som till och med har utvärderats vetenskapligt och används i vissa länder även i den traditionella vården. Även i Indien har detta använts i sedan tidernas begynnelse. Det är otroligt läkande att ta emot healing eftersom det påverkar hela människan, både kropp och själ. När du känner att något är fel någonstans i kroppen eller du kanske är trött hela tiden så är det detta som kan hjälpa till genom att ta bort negativ energi från kroppen.

Det är så här healing fungerar: även på distans kan det fungera, den helande effekten överförs till dig via frekvenser som är som radiovågor. Du förbinds med en universell kraft som är helande och tar bort allt från din kropp som kan besvära dig eller göra dig sjuk. Du kanske tycker det låter flummigt? Det är inte i ord som detta kan förklaras bäst utan genom att man upplever det själv. Så testa det!